Si mai multe despre mine…

Buna, numele meu este Alec Blenche si sunt nascut pe 5 martie 1977 , pentru cine stie – a fost adoua zi dupa cel mai mare cutremur care a scuturat tarisoara noastra. Deci s-a cutremurat bine pamantul inainte sa ajung eu aici sau cel putin asa a inceput prima mea viata.

Si am trait aceasta prima viata in felul in care traiesc majoritatea dintre noi, cu ochii deschisi la exterior dar inchisi la interior. Am privit dar nu am vazut, am auzit dar nu am ascultat.

Am facut ce mi s-a spus, am mers la scoala, am invatat ce mi s-a servit iar apoi m-am integrat in societate: mi-am facut rate la banca, mi-am luat masina, televizor si masina de spalat, abonament la cablu, catel , pisica si o slujba la care ma duceam pentru ca trebuia. Alte preocupari: fotbal, politica, bere cu baietii si filme americane – a si cum sa fac mai multi bani pentru a face upgrade la posesiuni.

In 2010 , la 33 de ani , dupa un alt cutremur (un lant de evenimente ce m-au zguduit bine si au daramat tot ce eram ), am ales sa ma reconstruiesc pe o fundatie create de mine, pe un camp curat , sincer, adevarat. Am ales sa ma privesc in ochi si sa recunosc cine sunt si unde ma aflu pentru a intelege unde vreau sa ajung si cum pot face asta.

Punct si de la capat am inceput o noua viata pe care o numesc trezire si nu schimbare. Trezire pentru ca a existat mereu in mine, precum stejarul exista mereu in ghinda asteptand sansa de a se trezi la viata.

Nu neg si nu condamn vechea mea viata ci ii multumesc si ma iert pentru greselile facute si i-am iertat pe cei care mi-au gresit. Fara acesti 33 de ani de deruta si greseli nu as fi ajuns nicoodata unde sunt acum.

In 2011 am cunoscut-o pe Ana iar un an mai tarziu a devenim sotia mea. Dupa un alt an in 2013 s-a nascut fetita noastra Emma. Insa inca inainte de a ne casatorii am pus impreuna bazele site-ului iar ce a inceput ca o simpla joaca, pasiune s-a transformat acum intr-un portal de informatii pretioase cu peste 2500 de articole si peste 1 milion de vizite lunar. Am zis mereu ca asa a fost sa fie, dar am ales sa fie asa.

Viata noastra nu trebuie sa fie intamplatoare, avem puterea de a allege. Avem puterea de a ne trezi.

Am inceput acest blog pentru a impartasi experientele mele directe legate de trezirea mea. Imi doresc sa impartasesc aici lucruri pe care le-am facut si pe care le-am inteles in acesti ani de viata noua. Experiente legate de nutritie, detoxifiere, spiritualitate, familie, copii, fericire, drumetii, natura, carti, ceai, filme, muzica, poezie si alte lucruri ce ma pasioneaza si merita impartasite.

Blogul se numeste “Trezete” pentru ca este o chemare la trezire a uriasului stelar care doarme in fiecare dintre noi. Este o chemare blanda asa cum iarba cheama ploaia sa o ude, asa cum florile cheama albinele sa le polenizeze, asa cum viata se intampla ca vrem sau nu , ca suntem treji sau nu. Asa cum spunea Emma cand era micuta si se trezea inaintea noastra – Mami trezeste – Tati trezeste , pentru ca ea se nascuse treaza asa cum se nasc toti copiii dar adorm in timp ce devin adulti.

Acestea sunt doar cateva lucruri despre mine si despre acest blog, daca vrei sa afli mai multe aboneaza-te aici : pentru a afla de fiecare data cand scriu ceva nou sau da un like paginii de facebook aici: Facebook

Daca vrei sa stii ce evenimente organizez sau unde voi vorbi in urmatoarea perioada verifica calendarul de evenimente aici: Calendar evenimente

De asemena poti pune intrebari sau sugera teme pe care ai vrea sa le abordez in comentariile de mai jos.

Multumesc pentru ca te-ai oprit la mine pe blog , te mai astept…

Despre mine

Scriu ce simt si simt ce scriu.

Iubesc viata, iubesc oamenii, animalele si plantele dar le mananc numai pe ce le din urma

Cautator, romantic visator, cutreierand in zare.

Traiesc iubind si sunt iubit unde miroase-a mare.

Am doua flori frumoase-n casa, lumina si culoare

Iubirea lor transforma tot in vieti nemuritoare

Am tot ce vreau, vreau tot ce am si nu doresc nimic

Asa traiesc si pot visa , mai mult nu are rost sa zic.

Evenimente

There are no upcoming events at this time.